Uggla eller Idealist?

Såhär ligger det till: Jag är för tillfället sjukskriven från skolan och går just nu i en grupp p jobb- & kunskapstorget för att ha något att göra om dagarna, komma in i rutiner, lära mig om arbetslivet samt om ett par veckor få en praktikplats. Jag gillar att gå dit, det är skönt att ha något att göra.
 
Idag hursomhelst, gjorde vi ett personlighetstest av C.G Jung (en skärva av din spegelbild). Några av er kanske har gjort detta test, men för er som inte vet vad det är: det finns 52 frågor med 2 svar till varje fråga, man ska ringa in det svar som passar bäst ihop med dig (A eller B) och sedan ska kan räkna ihop detta. Sen får man ett an 16 olika resultat (såsom drömmaren, realisten, säljaren, kamraten, fixaren osv), varav jag fick Ugglan. Efter detta fick vi ett papper med en lång text på, vår "personlighet", och nej, jag tyckte inte att detta stämde speciellt bra, bara ett fåtal delar. Dock var jag väldigt nära ett annat resultat, bara ett poängs skillnad och jag fick därför ta det pappret också, Idealisten. Och ärligt talat... det var läskigt. Stora delar av det stämde, inte allt men mycket. Så jag kan helt klart se mig själv i en blandning av dessa två.
 
Dock är det inte säkert att det stämmer alltför länge till, man kan säga att jag just nu är i en period där jag förändras väldigt mycket. Jag blir mer och mer utåtriktad och öppen och massor annat. "Idealisten" var mer jag för ett år sen kan man väl säga... vem vet, jag kanske skulle få ett helt annat restultat om ett år?