Kakor & Kaffe!

Jag jobbade idag då jag skulle stå på City Gross mellan 11-19 och bjuda på kakor och kaffe, och jag måste säga att det jobbigaste med den här dagen var att jag själv behövde smaka på kaffet, jag som inte tycker om sånt. Men men, kakorna var i alla fall enormt goda!
 
Jag måste bara nämna också att det är lite intressant hur mycket trevligare de flesta barn som kommer och smakar är jämfört med vuxna. Äldre människor är också mycket trevligare. Men det är just det med barnen... Jag hade faktiskt inte väntat mig att barn skulle vara bättre på att uppföra sig på ett artigt och trevligt sätt än vad medelålders människor är. Nu är det inte så i alla fall, men i de flesta.
Jag ser enormt trött ut på bilden här nedanför, men det var också för att jag var otroligt trött idag. Jag var även tvungen att ha vit skjorta och svart fluga idag, därav kläderna, men det är i alla fall skönt att jobbet skickar sånt om man inte har hemma!

Uppdatering

Hallå där! Så, detta inlägg kommer en aning senare än vad jag hade tänkt mig, men jag lovade att ge er en uppdatering om sker idag, och här kommer det!
 
Det har varit lite si och så den senast tiden, med mitt mående och allt sånt. Men jag tror att det börjar bli lite mer på bättringsvägen nu, det är fortfarande inte överdrivet bra ännu dock. Men men, nu är det dock tillräckligt bra för att jag ska orka hålla igång bloggandet, vilket jag själv tycker är fantastiskt!
 
Hursomhelst, mitt jobb på Caliptus går bra, jag har dock inte fått så många uppdrag ännu, men det är antaglingen för att jag är ny och de vill ge mig enkla uppdrag just nu, som till exempel när jag stod i Mjölby och bjöd på Innocents supersmoothies. Det var kul, och om jag ska vara helt ärlig tror jag faktiskt att detta jobb kan hjälpa mig att växa som person då jag får träffa mycket människor, vilket även innebär att jag måste kunna prata med dom. Detta är väldigt stort för en tjej som har haft social fobi i större delen av sitt liv, och det visar även vilka enorma framsteg jag verklingen har gjort! Och det är jag stolt över. 
I morgon har jag ett uppdrag då jag ska stå och bjuda på kakor och kaffe på City Gross är i stan, Jag ser fram emot det (inte minst att få smaka på kakorna, de ser väldigt goda ut!). 
 
Idag hade jag även en annan arbetsintervju, då det är så att jag absolut kan ha ett jobb förutom på Caliptus, och detta var för att bli barista på ett nyöppnat Espresso House i Norrköping. Jag hoppas verkligen på att få detta jobb, då det lät helt fantastiskt då jag älskar service yrket! Men dock vet jag inte riktigt hur det kommer gå... men får hoppas på det bästa!

Kommande "uppdatering"

Hej! Så här är där jag ber om ursäkt för att jag varit oaktiv ett tag nu.. Men till mitt försvar: mycket har hänt den senaste tiden, och jag har varit lite nere under en period. Men men, saker och ting kommer bättra sig, det är jag säker på! Nu känner jag igen att jag i alla fall orkar ta tag i bloggandet, och ser fram emot det!

En liten "uppdatering" på allt kommer senare ikväll, det lovar jag!
Här får ni en liten bild på mig från några timmar sedan då jag satt på arbetsförmedlingen i väntan på att ha en intervju för barista på Espresso House, hoppas det gick bra! :)